Isterbandspytt

Isterband ska, enligt mig, vara syrliga men jag vet att därom tvistar de lärde. Dessutom är det faktiskt så att det finns knappt några isterband som inte är goda när de kommer från Ello, så det fungerar vilka du än får tag i. Receptet är stulet rakt av från deras hemsida men i stort sett ingen modifikation.

Isterbandspytt
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Print Recipe
Lammhults isterband är de klart godaste eftersom de görs som de gjordes förr.
Isterbandspytt
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Print Recipe
Lammhults isterband är de klart godaste eftersom de görs som de gjordes förr.
Portioner Tillagningstid
4portioner 30min
Portioner
4portioner
Tillagningstid
30min
Ingredienser
Portioner: portioner
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 150°C.
  2. Skär isterbanden i två cm tjocka skivor; lägg dem på en plåt och ställ in mitt i ugnen ca 10 minuter. 
  3. Tärna potatisen och grovhacka löken. Råstek potatisen och löken i smöret. Smaksätt med HP-sås, salt och svartpeppar.
  4. Vänd ner isterbandsslantarna i stekpannan, fräs hastigt och servera pytten nystekt med stekt ägg.

Andra spännande recept: