Mozzarellawrap med babyspenat och salladslök

Mozzarella och tomat hör ihop, och babyspenat fungerar otroligt bra ihop i den kombinationen. Det går förstås att byta de späda spenatbladen mot till exempel senapskål, om man inte gillar spenat. Gör dina egna fräscha wraps med lätta, fräscha smaker att ta med på picknick eller lätt lunch.

Lätta fräscha smaker. Stoppa i några ärtskott eller groddar om du vill ha lite mer kryddigt!

Mozzarellawrap med babyspenat och salladslök

Måltid: Huvudrätt
Kök: USA
Tillagningstid 10 minuter
Portioner 2 portioner
Skriv ut receptet

Ingredienser

  • 2 st tunnbröd
  • 1 påse babyspenat
  • 2 st salladslökar
  • 1 st mozzarellaost
  • 8 st körsbärstomater
  • 4 skivor kalkonbröst alspånsrökt
  • 1 ask Oatly På mackan

Instruktioner

  • Lägg ut ett ark folie på skärbrädan och lägg tunnbrödet ovanpå, så att en liten del sticket ut. Den utstickande delen är det som du ska äta ifrån senare.
  • Bred på ett lager På mackan och lägg ett lager babyspenat ovanpå. Hacka salladslök och lägg ovanpå spenaten.
  • Lägg kalkonbröstskivorna på spenaten. Dela tomaterna och skiva mozzarellan och lägg ut på rullen. Försök lämna kanterna någorlunda fria så du kan rulla ihop brödet till en wrap.
  • Använd folien som stöd för att vika in botten och rulla ihop kanterna om fyllningen.

Rulla till toppen