Fetawrap med bacon och ärtskott

Det mesta blir gott med bacon, och en baconwrap är en trevlig omväxling till lunch i juletider. Välj extrarökt bacon till din wrap, för maximal smak. Vill du ha sås i din wrap skulle jag rekommendera en riktigt stabil bearnaise, gör den gärna rejält klickbar så rinner den inte iväg när du ska äta din wrap.

Fetaost går utmärkt att byta till getost om man föredrar lite syrligare smak på osten.

Fetawrap med babyspenat och ärtskott

Måltid: Huvudrätt
Kök: USA
Tillagningstid 10 minuter
Portioner 2 portioner
Skriv ut receptet

Ingredienser

  • 2 st tunnbröd
  • 1 påse babyspenat
  • 2 st vårlökar
  • 150 g fetaost
  • 8 st körsbärstomater
  • 1 pkt bacon
  • 1 ask Oatly På mackan
  • 1 ask ärtskott

Instruktioner

  • Lägg ut ett ark folie på skärbrädan och lägg tunnbrödet ovanpå, så att en liten del sticket ut. Den utstickande delen är det som du ska äta ifrån senare.
  • Bred på ett lager På mackan och lägg ett lager babyspenat ovanpå. Hacka vårlöken och lägg ovanpå spenaten. Lägg på ärtskotten. Stek bacon.
  • Lägg på den stekta baconet. Dela tomaterna och skiva fetaosten och lägg ut på rullen. Försök lämna kanterna någorlunda fria så du kan rulla ihop brödet till en wrap.
  • Använd folien som stöd för att vika in botten och rulla ihop kanterna om fyllningen.

Rulla till toppen