Apelsin och pepparkaka, finns det något juligare? Det är faktiskt fullt möjligt att äta den här makalösa skapelsen även vid andra tillfällen än jul. Tänk på att sötaLäs mer…

Äldsta dottern är fena på det där med att greja med efterrätter, och vad passar bättre nu när blåbären börjar mogna än en blåbärscheesecake till kaffet? Den ärLäs mer…

Eftersom blåbären som ska ge pannacottan smak och färg ska stavmixas spelar det ingen roll om du använder frysta, lite fulare bär eller färska. Huvudsaken är att deLäs mer…

Pannacotta betyder kokt grädde och är en ljuvlig puddingrätt från norra Italien. Saffran är en fantastisk krydda, doften är helt otrolig. En juligare efterrätt är svårt att tänkaLäs mer…

Apelsinmoussetårtan gjorde jag första gången för ganska länge sedan, den uppskattades så tillvida att någon i sällskapet trodde den var köpt. Det måste man ju ta som enLäs mer…

chokladpannacotta

Den här krämiga lyxvarianten av pannacotta gör inte figuren några tjänster, men den är så god att det gör inget. Portionerna är rikligt tilltagna, men när du smakatLäs mer…