Snabblagad, lätt lunchrätt med basilika, fetaost, vitlök och tomater. Det går alldeles utmärkt att byta fetaosten mot parmesan, lägga till avokado i soppan och mixa ner spenat omLäs mer…

Om man läser ingredienslistan på vad kebabsåsen innehåller är det lätt att tro att jag fått hjärnsläpp fullständigt den här gången, för det är väl ändå ingen människaLäs mer…

Den sorts kebab jag tycker mest om är det som kallas Dönerkebab, en sorts street food som har sitt ursprung i Turkiet. För att det ska bli bra,Läs mer…

Det var ganska länge sedan jag köpte färdiga kryddblandningar till tex-mexmiddagar och tacokvällar. Det är ju så mycket mer spännande att blanda sina egna kryddblandningar. Den här blandningenLäs mer…

En god chili behöver inte innehålla kött, men väl rikliga mängder chili och bönor. Färsk, grovt hackad lök, paprika och en riklig mängd väl tilltagna kryddor är ocksåLäs mer…

Ibland är det enkla det godaste. Den här kalla såsen tar ett par minuter att röra ihop och passar bra till så väl baconlindad kyckling som grillad lax.Läs mer…