Den här glassen innehåller i stort sett ingenting som inte frukosttallriken redan innehåller, det vill säga yoghurt och frukt, så även vår minsta konnässör kunde njuta av glassLäs mer…

Det finns ett snabbt sätt att göra en krämig glass på bara några minuter, och på bara två ingredienser. Vår mangoälskande yngsta dotter, som i skrivande stund ärLäs mer…

Ingefära, chili, vitlök och kokosmjölk ger den här pastasåsen ett drag av Thailand, det enda jag naturligtvis glömde på köksbänken var den färska koriandern som ju är givenLäs mer…

Frikadeller är ganska enkelt att göra och man måste inte sjuda dem i tomatsås. Det går alldeles utmärkt att låta dem sjuda i kokosmjölk och krydda med curry,Läs mer…

I det här fallet att köttet får ge vika för tofu, i övrigt är det i stort sett en klassisk stroganoff. Den naturella tofun har ingen egen smakLäs mer…

Kokosgrädde har en tjock och krämig konsistens som påminner om raklödder. Den passar mycket bra som bas i grytor och i sås till wok om man vill haLäs mer…

Tacokvällarna är mysiga, men hur ofta får man inte en massa över som i värsta fall går rakt ner i soporna utan att någon ens tänkt på attLäs mer…

Gör extra mycket teriyakisås när du är i farten, den går utmärkt att stjälpa över i en burk med lock och ha i kylen. Supergod att pensla påLäs mer…

Kyckling curry är gott och lasagne är gott. Vad gör man om man är sugen på båda delarna då? Gör lasagne av en kyckling curry förstås! Den blirLäs mer…

När man behöver middag snabbt och samtidigt vill göra något nyttigt är fyllda paprikor en synnerligen god idé. Krydda köttfärsen med din egen tacokrydda eller med en färdigLäs mer…

Det här kycklingpajreceptet är min yngsta dotters, hon fick laga mat efter eget huvud och är det något hon gillar så är det curry. Pajskalet vinner på attLäs mer…

Eftersom fisken går väldigt fort, sås och fisk blir färdig på 10 minuter, så börjar vi med riset. I riskokare kan riset stå och vänta någon timma utanLäs mer…

After Eight har funnits i evigheter känns det som, men faktum är att den brittiska konfekten lanserades så sent som 1962. Vanligtvis serveras den som den är tillLäs mer…

Istället för att använda fina kycklingbröst till det här kan man använda “innerfilé”, de där små slamsorna som blir över när man putsat bröstköttet. En fryst påse sådanaLäs mer…

Vi samarbetar gärna i köket, och det är nu för tiden inte självklart att det är frun i familjen som lagar maten och maken som bistår med handräckning.Läs mer…

Nöden har ingen lag, jag ville ha pumpasoppa men saknade ingredienser för att kunna göra pumpasoppa eller pumpasoppa så jag fick improvisera mitt i, och ersätta de saknade ingredienserna medLäs mer…

Om du råkar ha köttfärssås över efter middagarna hemma, se till att du har cirka 1,5kg av den varan över nästa gång. Köttfärssås är en guldgruva om manLäs mer…

Det är svårt att säga om pankopanerad blomkål är en sidorätt, ett tillbehör eller om det är godis för det är väldigt gott och lite svårt att slutaLäs mer…

Du kan få den här thaiinspirerade woken hur stark eller mild du vill beroende på vilken chilifrukt du väljer. Vissa sorter är ganska snälla medan andra smakar som enLäs mer…

Det är gott att grilla tonfisk, särskilt om man täcker den med en smakrik BBQ-marinad. Det är väldigt enkelt att göra själv, så tveka inte att testa! DetLäs mer…