I det här fallet att köttet får ge vika för tofu, i övrigt är det i stort sett en klassisk stroganoff. Den naturella tofun har ingen egen smakLäs mer…

Kokosgrädde har en tjock och krämig konsistens som påminner om raklödder. Den passar mycket bra som bas i grytor och i sås till wok om man vill haLäs mer…

Tacokvällarna är mysiga, men hur ofta får man inte en massa över som i värsta fall går rakt ner i soporna utan att någon ens tänkt på attLäs mer…

Gör extra mycket teriyakisås när du är i farten, den går utmärkt att stjälpa över i en burk med lock och ha i kylen. Supergod att pensla påLäs mer…

Kyckling curry är gott och lasagne är gott. Vad gör man om man är sugen på båda delarna då? Gör lasagne av en kyckling curry förstås! Den blirLäs mer…

När man behöver middag snabbt och samtidigt vill göra något nyttigt är fyllda paprikor en synnerligen god idé. Krydda köttfärsen med din egen tacokrydda eller med en färdigLäs mer…

Det här kycklingpajreceptet är min yngsta dotters, hon fick laga mat efter eget huvud och är det något hon gillar så är det curry. Pajskalet vinner på attLäs mer…

Eftersom fisken går väldigt fort, sås och fisk blir färdig på 10 minuter, så börjar vi med riset. I riskokare kan riset stå och vänta någon timma utanLäs mer…

After Eight har funnits i evigheter känns det som, men faktum är att den brittiska konfekten lanserades så sent som 1962. Vanligtvis serveras den som den är tillLäs mer…