Rödbetans nyttighet har väl knappast gått någon förbi, men det finns så mycket godare saker man kan göra med den än juice. Varför inte satsa på vegetariskt ikvällLäs mer…

Den här goda currysåsen går dessutom utmärkt att använda som bas till en thaiinspirerad gryta, istället för köpta såsbaser som kostar mer än de smakar.Läs mer…

Lax, kräftor och västerbottenost fungerar alldeles utmärkt ihop har jag upptäckt. Antagligen skulle kräftstjärtarna kunna bytas ut mot räkor om man vill det, eller något annat skaldjur. OstenLäs mer…

Enkelt, vackert och gott. Perfekt om man vill servera något läckert till många personer på en gång men inte har varken tid eller ork att trassla till detLäs mer…

Kassler och västerbottenost passar grymt bra ihop. Båda har rikligt mycket smak och de komplementerar varandra på ett sätt som gör den här pajen svår att sluta ätaLäs mer…

Ibland behöver man mat som går snabbt att laga till, och en simpel wok är väldigt enkel att svänga ihop även från frysta råvaror. Bråttom-mat brukar jag kallaLäs mer…

Broccolin är en tuffing som odlats under flera tusen år. Den är härdig även i Sverige och kan odlas i full sol, i fet och näringsrik jord. BroccolinLäs mer…

Kassler är mycket användbart, smakrikt och lätt att tillaga. Det är ju redan rökt, så det enda det behöver är en lätt stekning för lite yta så ärLäs mer…

Curry är en kryddblandning vars ursprung kan härledas till Indien. Å andra sidan är ananasen hemmahörande i Brasilien och Bolivia. Å tredje sidan finns det uppgifter om attLäs mer…