Till rödbetsplättar kan man servera mycket gott, antingen håller du dig till lingon och någon sorts rökt chark typ bacon eller så satsar du på medelhavet och chevré,Läs mer…

Blomkålsmos är en synnerligen god omväxling till potatismoset men om du vill slippa blött mos bör du vara noga med att hälla av vattnet noga och koka inteLäs mer…

Älgfärs har väldigt mycket egen smak så det behövs inte jättemycket kryddor faktiskt för att det ska bli gott. Väljer du fullfeta produkter kan det bli väldigt mycketLäs mer…

Saffran, granatäpple, kokosmjölk och blomkål. Smakerna exploderar i munnen i det här receptet som är hämtat från en av våra stora livsmedelskedjor. Det enda jag uteslöt var enLäs mer…

En god stuvning sitter aldrig helt fel, och det är faktiskt inte bara makaroner man kan stuva. Även vitkål går alldeles utmärkt att hantera på det här visetLäs mer…

Zucchini, eller squash som den också heter, påminner ganska mycket om den lite torr och fast gurka. Man kan strimla den och göra zucchinipasta av den, använda denLäs mer…

Vitkål är, förutom väldigt allsidig, väldigt nyttig. Den är dessutom en av de där grönsakerna som är billig och står sig i kylen länge om man låter denLäs mer…

Snabblagad, lätt lunchrätt med basilika, fetaost, vitlök och tomater. Det går alldeles utmärkt att byta fetaosten mot parmesan, lägga till avokado i soppan och mixa ner spenat omLäs mer…

Kesoplättar har en lite annorlunda smak än vanliga plättar, därmed inte sagt att den är oangenäm. Men var beredd på en överraskning om du förväntar dig en plättLäs mer…

När man köper en laxsida och trimmar till de bitar man behöver händer det att det blir laxbitar över, ätbar lax som inte går att använda till andraLäs mer…