Kesella är varumärkesnamnet på kvarg, som fått ett rejält uppsving på senare tid. Särskilt de smaksatta sorterna är populära, men vill man vara petig med innehållet kan det bli nyttigare att köpa en naturell kvarg och smaksätta själv. Jag gillar blåbär, så naturligtvis har jag valt blåbärssylt och vanilj som smaksättare!

Blåbärskvarg
Det går förstås lika bra med färska bär, om man föredrar det.
Blåbärskvarg
Det går förstås lika bra med färska bär, om man föredrar det.
Portioner Tillagningstid
1portion 5min
Portioner
1portion
Tillagningstid
5min
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: portion
Ingredienser
Portioner: portion
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Tina och skölj bären om du använder frysta blåbär. Skölj färska bär.
  2. Blanda blåbär, vanilj och kvarg i en skål.
  3. Serveras och äts direkt.