SoupMakern får verkligen slita med alla hårda morotsslantar och broccolin, men den grejar det riktigt bra. Det blir en helt slät, krämig soppa med tydlig smak av både ädelost och broccoli, och eftersom jag nästan alltid köper förpackningar med 150g ädelost blir det lite över att lägga i soppan. Väntar man några minuter hinner osten smälta till en väldigt trevlig konsistens och blandar sig med broccolisoppan på ett synnerligen sympatiskt sätt.

Det är broccolin som är den viktiga ingrediensen i soppan, fast utan ädelosten skulle den vara lite ensam och livlös.
Broccoli- ädelostsoppa med morot
Det är broccolin som är den viktiga ingrediensen i soppan, fast utan ädelosten skulle den vara lite ensam och livlös.
Portioner Tillagningstid
3portioner 24minuter
Portioner
3portioner
Tillagningstid
24minuter
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: portioner
Ingredienser
Portioner: portioner
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Slanta morötterna. Skölj och dela broccolin i små buketter.
  2. Lägg alla ingredienser utom olivoljan i SoupMakern och välj programmet för slät soppa.
  3. Ringla över en tesked olivolja över soppan strax före servering. Lägg eventuellt i lite extra ost, om det blir någon över.