Currystekt kyckling i mangosås

Curry och mango fungerar väldigt bra ihop, om du vill kan du hacka lite vårlök och färsk mango att strö över. Det blir både vackert och gott! Om du får tag på små kycklingbröst kan det vara idé att beräkna mer än ett bröst per portion, eller två minutfiléer om du hellre använder det. I så fall kanske du måste justera mängderna sås lite också, så att alla kycklingbitar får sås att puttra i och ta smak av. Servera gärna till grönsaksris!

Currystekt kyckling i mangosås
Kryddigt indiskt i inspirationen.
Currystekt kyckling i mangosås
Kryddigt indiskt i inspirationen.
Portioner Tillagningstid
4port 30minuter
Portioner
4port
Tillagningstid
30minuter
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: port
Ingredienser
Portioner: port
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Krydda kycklingen med salt, peppar och ungefär hälften av curryn.
  2. Bryn kycklingbrösten i smöret i en stekpanna.
  3. Tillsätt fond, resten av curryn, grädde och mangochutney och låt småkoka i några minuter.
  4. Servera till ris, gärna basmatiris eller grönsaksris.