Ärtskott blir väldigt fräscht och gott i en wrap. Tänk på att klippa bort lite av de lite sega stjälkarna så blir det lättare att bita av. Behåll bara de mjälla, fina skotten i din wrap. Babyspenaten går utmärkt att byta till senapskål, om man föredrar det. Vanlig sallad går förstås också bra.

Fetaost går utmärkt att byta till getost om man föredrar lite syrligare smak på osten.

Fetawrap med babyspenat och ärtskott

Måltid: Huvudrätt
Kök: USA
Tillagningstid 10 minuter
Portioner 2 portioner
Skriv ut receptet

Ingredienser

  • 2 st tunnbröd
  • 1 påse babyspenat
  • 2 st vårlökar
  • 150 g fetaost
  • 8 st körsbärstomater
  • 4 skivor skinka extrarökt
  • 1 ask Oatly På mackan
  • 1 ask ärtskott

Instruktioner

  • Lägg ut ett ark folie på skärbrädan och lägg tunnbrödet ovanpå, så att en liten del sticket ut. Den utstickande delen är det som du ska äta ifrån senare.
  • Bred på ett lager På mackan och lägg ett lager babyspenat ovanpå. Hacka vårlöken och lägg ovanpå spenaten. Lägg på ärtskotten.
  • Lägg på den rökta skinkan. Dela tomaterna och skiva fetaosten och lägg ut på rullen. Försök lämna kanterna någorlunda fria så du kan rulla ihop brödet till en wrap.
  • Använd folien som stöd för att vika in botten och rulla ihop kanterna om fyllningen.