Hamburgerdressing

Den allra godaste dressingen till din hamburgare gör  du själv. Utgå från receptet på majonnäs så har du grunden. Utan en bra grund blir inte slutresultatet lika lyckat, så gör majonnäsen själv. Det blir väldigt mycket dressing om du använder all majonnäs, å andra sidan står den sig länge i kylen om du förvarar den kallt och burk med tätslutande lock. I det här receptet har jag dock bara använt en del av majonnäsen till dressing.

Din egen dressing blir alltid godare eftersom du kan välja smak och styrka själv.

Hamburgerdressing

Måltid: Tillbehör
Kök: USA
Tillagningstid 20 minuter
Portioner 1 dl
Skriv ut receptet

Ingredienser

  • 2 msk majonnäs rejält rågade
  • 2 tsk Ajvar relish stark
  • 1 msk ättiksgurka finhackad
  • 3 st vitlöksklyftor krossade
  • tabasco eller fint hackad chili
  • salt och peppar

Instruktioner

  • Gör majonnäsen enligt anvisningarna.
  • Hacka ättiksgurkan. Krossa vitlöken. Använder du färsk chili, finhacka den.
  • Blanda majonnäsen med ajvar relish, chili eller tabasco, vitlök och ättiksgurka. Smaka av med salt och svartpeppar.
  • Förvara kallt i burk med tätslutande lock.

Rulla till toppen