Det är inte jättesvårt att göra egna fyllda praliner, om man har lite tålamod och skaffar sig bra silikonformar. I det här receptet tar jag en genväg genom att använda köpt Lemon Curd, det är givetvis inget som hindrar dig från att göra din egen först för att verkligen sätta din egen prägel på pralinerna.

Lemoncurdfylld chokladpralin
Vit choklad smälter väldigt lätt.
Lemoncurdfylld chokladpralin
Vit choklad smälter väldigt lätt.
Portioner Tillagningstid
30st 15min
Portioner
30st
Tillagningstid
15min
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: st
Ingredienser
Portioner: st
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Kyl ner formarna i frysen medan du smälter chokladen, vit choklad kan man smälta i mikrovågsugnen på ett kick.
  2. Pensla formarna på insidan med den smälta chokladen. Ställ in formarna i frysen igen. Upprepa processen tills du har som små skålar av choklad som du kan lägga din lemon curd i.
  3. Lägg i lemon curd, lämna lite upp till kanten så att du kan fylla på med den choklad som ka bli botten på dina praliner.
  4. Ställ in i frysen igen, så att de stelnar ordentligt.
  5. Förvaras kallt, vit choklad smälter väldigt lätt.