Det finns ett snabbt sätt att göra en krämig glass på bara några minuter, och på bara två ingredienser. Vår mangoälskande yngsta dotter, som i skrivande stund är modiga tio månader, kan också äta den här. Den innehåller egentligen ingenting som hon inte redan ätit, bara lite kallare än vanligt. Serverar du den som efterrätt efter maten är det sannolikt lagom till 4 personer, om det inte är storätare förstås. Då blir det nog bara 3.

Mangoglass
Krämig som mjukglass, och supersnabb att göra.
Mangoglass
Krämig som mjukglass, och supersnabb att göra.
Portioner Tillagningstid
3port 5minuter
Portioner
3port
Tillagningstid
5minuter
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: port
Ingredienser
Portioner: port
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Lägg mangoyoghurten och den frusna mangon i en blender och mixa tills mangobitarna finfördelats i yoghurten. Skeda upp i skålar och servera direkt.