Papayasoppa

En sval sötsyrlig soppa passar utmärk som en frisk avslutning på en måltid, alternativt som förfriskning varma sommardagar. Den här papayasoppan har sydamerikanska influenser som kombinerar den söta papayan med sin smöraktiga konsistens, med syrligheten från passionsfrukten och stinget från limesaften.

Papayasoppa
Serveras kylskåpssval, gärna kompletterad med en skopa vaniljglass, kesella, vispad grädde, eller som här en sträng med vaniljsås.
Papayasoppa
Serveras kylskåpssval, gärna kompletterad med en skopa vaniljglass, kesella, vispad grädde, eller som här en sträng med vaniljsås.
Portioner Tillagningstid
4personer 20minuter
Portioner
4personer
Tillagningstid
20minuter
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: personer
Ingredienser
Portioner: personer
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Dela papayan i två halvor och ta bort alla kärnor. Skala och hacka i små bitar.
  2. Ha ner papayabitarna i Soupmakern tillsammans med vatten, limejuice och vaniljsockret.
  3. Dela passionsfrukterna, gröp ur fruktköttet och ha ner detta i Soupmakern.
  4. Kör Soupmakern i smoothie-läget tills soppan är klar (3-4 minuter).
  5. Förvara soppan i kylen tills den ska serveras.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.