Myskpumpa, butternut squash, Cucurbita moschata, vintersquash eller bara pumpa. Kalla den vad du vill, den är fortfarande fruktansvärt god att göra chips på. Köp flera pumpor på en gång, chipsen går åt fruktansvärt fort!

Pumpachips
Fruktköttet i pumpan blir sötare av tillagning, underbart gott som kontrast till saltet!
Pumpachips
Fruktköttet i pumpan blir sötare av tillagning, underbart gott som kontrast till saltet!
Portioner Tillagningstid
2personer 1timma
Portioner
2personer
Tillagningstid
1timma
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: personer
Ingredienser
Portioner: personer
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Skala och skiva pumpan tunt. Spara fröna, de kan rostas och ätas saltade som godis. Hetta upp rikligt med rapsolja i stekpannan, pumpaskivorna ska gärna flyta i oljan.
  2. Lägg i skivorna i oljan och låt dem bli tillagade så att de får färg, och låt dem torka på lite hushållspapper. Salta och njut.