En riktigt snabb variant av rödbetssallad som går att svänga ihop på fem minuter om man har färdigkokade rödbetor i kylen. Koka extra många rödbetor när du ändå är i farten, de står sig ganska bra i kylen om man förvarar dem lufttät påse. Receptet är taget rakt av från ICA, det är inte ens inspirerat av utan precis så som det stod från början.

Ett enkelt tillbehör som passar bra så väl till skinkan som isterbanden.
Ett enkelt tillbehör som passar bra så väl till skinkan som isterbanden.
Portioner Tillagningstid
4portioner 10min
Portioner
4portioner
Tillagningstid
10min
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: portioner
Ingredienser
Portioner: portioner
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Koka rödbetorna och kläm av skalet under kallt vatten.
  2. Riv dem grovt på rivjärn och tillsätt crème fraiche, honung och riven ingefära.
  3. Smaka av med salt och peppar.