Den här senapssåsen går alldeles utmärkt att lägga in sill i eller varför inte ångkokade bitar av aubergine som skurits i lagom sillstora bitar? Låt fantasin spela! Den som är rädd för socker blir nog inte så förtjust i det här receptet.

Smakerna mognar i kylen över natten.
Senapssås
Smakerna mognar i kylen över natten.
Portioner Tillagningstid
4dl 15minuter + något dygn i kylen
Portioner
4dl
Tillagningstid
15minuter + något dygn i kylen
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: dl
Ingredienser
Portioner: dl
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Vispa ihop senapssåsen och smaka av med fond, vinäger, salt och peppar.
  2. Rör i den hackade dillen.
  3. Blanda såsen med auberginbitarna och lägg i en fin burk.
  4. Låt såsen mogna i kylen över natten eller använd den för att lägga in sill direkt.