De här småkakorna är väldigt enkla att både göra och äta. Har du mandelmassa över efter att du bakat semlor passar det perfekt att använda den nu. Det är också ett superenkelt sätt att göra av med två äggvitor.

Simpla mandelkakor
Ibland är det enklaste också det godaste.
Simpla mandelkakor
Ibland är det enklaste också det godaste.
Portioner Tillagningstid
16st 15min
Portioner
16st
Tillagningstid
15min
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: st
Ingredienser
Portioner: st
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Riv eller smula sönder mandelmassan (riv ev. i rivjärn eller kör i matmixer) i en bunke och blanda med äggvitorna.
  3. Blanda mandelmassan och äggvitan till en jämn massa/deg utan klumpar.
  4. Klicka ut på plåt och grädda ca 10 minuter mitt i ugnen.