När det är riktigt bråttom att få maten klar kastar jag mig över ena eller andra curryrätten. Riskokaren vi har gör ris rekordsnabbt och en curry går alltid fort att göra, om man bara har kyckling till hands.

Snabbcurry
En snabblagad kycklingrätt som blandar svenska och indiska smaker.
Snabbcurry
En snabblagad kycklingrätt som blandar svenska och indiska smaker.
Portioner Tillagningstid
2port 15min
Portioner
2port
Tillagningstid
15min
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: port
Ingredienser
Portioner: port
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Tina kycklingbrösten så mycket att de går att pusta och tärna. Sätt på riset medan kycklingen tinar.
  2. Putsa, tärna och bryn kycklingbrösten i rapsoljan. Tillsätt matlagningsgrädden, currypastan, curry, fond och eventuellt lite salt och peppar.
  3. Blanda i grönsakerna. Rör om och låt matlagningsgrädden koka upp igen. Låt sjuda tills alla grönsakerna är genomvarma.
  4. Red av med maizena, följ anvisningarna på förpackningen, och servera direkt.