Sojabiff

Sojabiffar finns det nästan lika många recept på som det finns kockar, och det här är mitt sätt att göra de goda biffarna på. De kräver lite handlag när man ska vända dem, och inte för hög värme när du steker dem. Servera sojabiffarna som vilka andra pannbiffar som helst, med samma tillbehör.

Sojabiffar
Som pannbiffar fast med sojabönor.
Sojabiffar
Som pannbiffar fast med sojabönor.
Portioner Tillagningstid
4portioner 20minuter
Portioner
4portioner
Tillagningstid
20minuter
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: portioner
Ingredienser
Portioner: portioner
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Blötlägg och koka bönorna enligt anvisning.
  2. Mosa sojabönorna i matberedaren, tillsätt krossad vitlök och ägg och kör tills det blivit en len smet.
  3. Krydda eventuellt med mer kryddor, t ex spiskummin, chilipeppar, koriander eller curry, allt efter tycke och smak. Sojabönorna har en egen speciell smak.
  4. Stek sojabönsbiffarna på medelvärme tills de fått en vackert gyllene färg.
Receptanteckningar

Energifördelning (en portion):
Fett: 13 gram
Protein: 17 gram
Kolhydrater: 9 gram

Kcalorier: 254 / portion


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.