En god tomatsallad är både en ögonfröjd och väldigt gott, och det är inte svårt att svänga ihop medan man väntar på något annat i köket. Lägg på fetaosten sist så missfärgas den inte av vinägretten.

Tomatsallad med feta och basilika
Det är inte jättenoga, måtta med ögonmåttet så blir det bra.
Tomatsallad med feta och basilika
Det är inte jättenoga, måtta med ögonmåttet så blir det bra.
Portioner Tillagningstid
4portioner 10minuter
Portioner
4portioner
Tillagningstid
10minuter
Utskrift
Print Recipe
Ingredienser
Portioner: portioner
Ingredienser
Portioner: portioner
Utskrift
Print Recipe
Instruktioner
  1. Skölj och dela tomaterna och paprikan. Lägg upp på ett fat.
  2. Ringla över balsamvinäger och olivolja.
  3. Finhacka mynta och basilika och strö över tomaterna.
  4. Lägg på fetaost, så mycket du tycker verkar lagom.
  5. Skala och skiva silverlöken tunt, gärna med mandolin, och lägg på salladen.
  6. Servera som tillbehör till kött, fisk eller fågel.