Vinbärsfudge

Med frysen full av smaskiga bär är det inte svårt att smaksätta efterrätter eller bakverk. Det visade sig att vinbär fungerar i godis också! Vita, röda eller svarta vinbär väljer du allt efter tycke och smak, och vilken choklad du har.

Vinbärsfudge

Måltid: Tillbehör
Kök: USA
Skriv ut receptet

Ingredienser

  • 400 g mörk choklad
  • 397 g kondenserad mjölk
  • 3 dl vinbär

Instruktioner

  • Smält chokladen i vattenbad.
  • Häll i den kondenserade mjölken. Blanda ordentligt.
  • Häll i vinbären. Rör inte för mycket, så de mosas för mycket.
  • Häll upp smeten i en form klädd med bakpapper och låt stå i kylen, helst i flera timmar så den stelnar ordentligt. Ha inte för bråttom i det här steget.
  • Ta ut formen ur kylen, lossa godiset från pappret och dela i lagom stora munsbitar. Förvara kallt.
Rulla till toppen