En sval härlig smoothie full av nyttigheter från frukt och kokos. Ett par skedar socker hjälper en mango som inte riktigt hunnit mogna till full sötma, skippa det om du hittat fullmogen söt mango. Om du enbart vill använda färsk mango i din colada kan du kasta i några isbitar och mixa ner, så blir den kall. Om du inte vill göra den Virgin tillsätter du rom enligt receptet: 1 del rom, 1 del kokosmjölk och 1 del frukt eller fruktjuice. Det går att servera den antingen med is i glaset eller mixa ner isbitar och krossa dem i matberedaren. Garnera med lite frukt och serveras direkt.

En mild tropisk fruktdrink full an mangogodhet och kokos.

Virgin mango colada

Måltid: Dryck, Efterrätt
Kök: Sverige
Tillagningstid 5 minuter
Portioner 2 port
Skriv ut receptet

Ingredienser

  • 150 g mango frusen
  • 100 g mango färsk
  • 400 g kokosmjölk
  • 2 msk strösocker

Instruktioner

  • Mät upp frusen mango. Skala och dela färsk mango. Lägg mango och socker i mixern. Häll över kokosmjölk.
  • Mixa till önskad konsistens och servera med lite frukt på glaskanten.