Skinkwrap med rödbetsgroddar och senapskål

Lätta att göra och ännu lättare att äta. Wraps är perfekta att ta med på t ex picknick eller som tillbehör till det grillade. I stort sett kan du göra wraps av nästan vad som helst som du tycker är gott, och skulle du vilja ha någon sås till går den bra att ta med i en liten burk vid sidan så håller den sig fräsch tills det är dags att äta!

Rödbetsgroddarna kan innehålla ganska stora, hårda frön som man helst bör peta bort innan.

Mozzarellawrap med babyspenat och vårlök

Måltid: Huvudrätt
Kök: USA
Tillagningstid 10 minuter
Portioner 2 portioner
Skriv ut receptet

Ingredienser

  • 2 st tunnbröd
  • 1 påse senapskål
  • 2 st vårlökar
  • 1 st mozzarellaost
  • 8 st körsbärstomater
  • 4 skivor skinka extrarökt
  • 1 ask Oatly På mackan
  • 1 ask rödbetsgroddar

Instruktioner

  • Lägg ut ett ark folie på skärbrädan och lägg tunnbrödet ovanpå, så att en liten del sticket ut. Den utstickande delen är det som du ska äta ifrån senare.
  • Bred på ett lager På mackan och lägg ett lager babyspenat ovanpå. Hacka vårlöken och lägg ovanpå senapskålen. Peta bort de största fröna från rödbetsgroddarna innan du lägger dem på babyspenaten.
  • Lägg på den rökta skinkan. Dela tomaterna och skiva mozzarellan och lägg ut på rullen. Försök lämna kanterna någorlunda fria så du kan rulla ihop brödet till en wrap.
  • Använd folien som stöd för att vika in botten och rulla ihop kanterna om fyllningen.

Rulla till toppen