Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kycklingpasta med kokos och ingefära
Italien möter Thailand i ljuv harmoni.
Måltid:
Huvudrätt
Kök:
Fusion
Servings:
5
portioner
Total tillagningstid
40
minuter
minuter
Ingredienser
700
g
kyckling
lårfilé
2
buketter
Broccoli
200
g
champinjoner
2
msk
rapsolja
4
pkt
kokosmjölk
à 250ml
2
klyftor
vitlök
1,5
msk
ingefära
riven, färsk
0,5
tsk
chili
hackad
2
msk
fond
Asiatisk
salt och svartpeppar
färsk koriander
Maizena ljus redning
Instruktioner
Dela broccolin i buketter och skölj av dem. Hacka chilin. Riv ingefäran. Skölj och skiva champinjonerna. Strimla kycklingköttet.
Hetta upp oljan och fräs kycklingköttet till det är nästintill klart. Lägg i svampen och fräs en stund till.
Lägg i broccolin och låt fräsa ytterligare någon minut innan du tillsätter kokosmjölken och kryddorna. Smaka av med salt och svartpeppar.
Koka pastan medan pastasåsen sjuder så att broccolin ska mjukna.
Red av pastasåsen med lite Maizena före servering och klipp över koriander över de färdiga portionerna.