Egen grillkrydda i cajunstil sätter fart på kycklingen.
Måltid: Huvudrätt
Kök: USA
Servings: 4portioner
Total tillagningstid 30 minuterminuter
Ingredienser
900gkycklingPutsat, styckat i bitar
400gkrossade tomater
4mskAjvar relish
0,5stblomkålshuvuddelat i buketter
1krmliquid smoke
1mskcajungrillkrydda
olivoljarikligt, efter behov
salt & svartpeppar
Instruktioner
Hetta upp olja i en kastrull och lägg ner kycklingbitarna. Stek så de får fin yta och börjar bli klara. Krydda kycklingen med cajungrillkryddan undertiden.
Tillsätt alla de andra ingredienserna och smaka av med lite salt och svartpeppar. Sätt på riskokaren.
Låt sjuda medan riset blir klart, det bör ha hunnit reducera ner till lagom mängd sås och blomkålen hinner mjukna om du inte har en förskräckligt snabb riskokare förstås.