Cajunkyckling

Egen grillkrydda i cajunstil sätter fart på kycklingen.
Måltid: Huvudrätt
Kök: USA
Portioner: 4 portioner
Total tillagningstid 30 minuter

Ingredienser

  • 900 g kyckling Putsat, styckat i bitar
  • 400 g krossade tomater
  • 4 msk Ajvar relish
  • 0,5 st blomkålshuvud delat i buketter
  • 1 krm liquid smoke
  • 1 msk cajungrillkrydda
  • olivolja rikligt, efter behov
  • salt & svartpeppar

Instruktioner

  • Hetta upp olja i en kastrull och lägg ner kycklingbitarna. Stek så de får fin yta och börjar bli klara. Krydda kycklingen med cajungrillkryddan undertiden.
  • Tillsätt alla de andra ingredienserna och smaka av med lite salt och svartpeppar. Sätt på riskokaren.
  • Låt sjuda medan riset blir klart, det bör ha hunnit reducera ner till lagom mängd sås och blomkålen hinner mjukna om du inte har en förskräckligt snabb riskokare förstås.