Dillbröd

Ett dillbröd passar utmärkt till kräftskivan, men tycker man om dill är det njutbart när som helst.
Måltid: Matbröd
Kök: Sverige
Portioner: 1 limpa
Total tillagningstid 3 timmar 40 minuter

Ingredienser

  • 450 ml vatten lite varmare än fingervarmt
  • 2 tsk salt
  • 2 msk rapsolja
  • 2 dl dill
  • 2 msk strösocker
  • 3 msk pulvermjölk
  • 600 g vetemjöl
  • 1,5 tsk torrjäst för matbröd

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i tur och ordning.
  • Välj meny 1 på bakmaskinen och tryck på start, alternativt ställ in timern och du vill ha brödet färdigt senare. Om du har en bakmaskin av en annan modell än Tefal Home Bread XXL väljer du tillagningsalterantivet för vanligt vitt bröd.