Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Coleslaw
En god coleslaw passar lika bra till helt kött som till en stor hamburgare eller grillspett.
Måltid:
Tillbehör
Kök:
USA
Servings:
2
portioner
Total tillagningstid
10
minuter
minuter
Ingredienser
150
g
vitkål
avrunnen och saltad
50
g
morot
riven
2
msk
gräddfil
2
tsk
fransk senap
osötad
2
tsk
salt
Instruktioner
Finstrimla vitkålen med mandolin eller osthyvel. Lägg i ett durkslag och strö över saltet. Låt dra en stund innan du börjar krama vätskan ur vitkålen.
Riv moroten och blanda med vitkålen. Fortsätt krama ur vätska. Ju mer noga du är i det här momentet ju mindre slaskig och rinnig coleslaw får du.
Blanda senap och gräddfil tillsammans med vitkålen och moroten. Blanda väl och låt stå kallt till servering.
Står sig ungefär lika länge i kylen som en öppnad förpackning gräddfil.