Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Currymangowok med kokos
Fruktig hetta från mangochutney mitt i all curry.
Måltid:
Huvudrätt
Kök:
Fusion
Servings:
4
portioner
Total tillagningstid
30
minuter
minuter
Ingredienser
350
g
kycklingbröst
180
g
risnudlar
250
g
kokosgrädde
3
msk
olivolja
1
msk
curry
1
msk
rökt paprika
1
msk
asiatisk fond
1
tsk
fisksås
1
tsk
kinesisk soja
450
g
frysta wokgrönsaker
2
msk
mangochutney
Instruktioner
Skölj och skär sockerärtorna i snygga bitar. Skölj och strimla paprikan. Strimla kycklingen.
Koka nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen.
Hetta upp oljan i woken och fräs kycklingstrimlorna. Tillsätt curry, den rökiga paprikan, fond, fisksås, soja och kokagrädde. Låt sjuda några minuter.
Tillsätt grönsakerna, sockerärtor, strimlad paprika och wokgrönsaker, och låt sjuda ytterligare någon minut.
Vänd ner nudlarna det sista du gör innan servering och servera med lite hackade jordnötter på toppen.