Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Enchiladas med räkfyllning
Snabblagade goda enchiladas fulla med smaskigheter.
Måltid:
Huvudrätt
Kök:
Mexico
Servings:
2
portioner
Total tillagningstid
30
minuter
minuter
Ingredienser
5
st
tacobröd
2
msk
hummerfond
500
g
keso
400
g
räkor
skalade
1
kruka
dill
250
g
ost
texmex
1
msk
habanerosås
se länken ovan
Instruktioner
Klipp ner dillen i keson. Blanda ner fond och de skalade tinade räkorna. Om du väljer lättkeso kan det bli ganska fuktigt.
Fördela fyllningen i mitten på de fem bröden så att du kan rulla ihop dem som rullar och lägg med skarven ner i smord form.
Bred på lite av såsen och strö över osten.
Gratinera mitt i en 225°C varm ugn i cirka 10-15 minuter, tills osten smält och börjar få färg.
Serveras varm till en ljus öl.