300gköttmiddagsrest, t ex kalvstek eller skinkstek
300gkorvrökt
200gsidfläskrökt
2stgul lök
1mskworcstershiresås
1mskHP-sås
smör
salt och peppar
Instruktioner
Börja med att skala och hacka löken. Skär korven i slantar. Skär köttet i små tärningar och putsa sidfläsket och skär det i små tärningar.
Skala och tärna potatisen. Börja med att svettas löken i lite smör. Lägg den åt sidan i en skål.
Fortsätt med att steka korven så att den får fin yta på ganska hög temperatur. Lägg den åt sidan i en egen skål.
Stek fläsket och ta upp det, lämna flottet i pannan och stek potatisen i omgångar i det.
När all potatis är stekt kan du börja lägga tillbaka köttet (som inte ska stekas först), den stekta löken, den stekta korven och det stekta fläsket, sänk temperaturen lite så det inte bränner.
Krydda med worcestershiresås, HP-sås och smaka av med salt och peppar.