Kvala ut degen tunt och försök att få den så rektangulär som möjligt för att använda så mycket av degen som möjligt. Det kan vara nödvändigt att trimma kanterna med en kniv så att degen blir rektangulär.
Riv parmesanosten och fördela den jämnt över halva dagen. Vik sedan över den andra halvan av degen så att den täcker osten.
Vik de tre öppna sidorna så att du inte har några glipor där parmesanen kan slinka ut. Kavla därefter den vikta degen med parmesanfyllningen så att den blir så tunn som möjligt. Försök även här att få den utkavlade degen så kvadratisk som möjligt.
Flytta den utkavlade degen till en bakplåt som du har lagt ett smörpapper på. Pensla degen med ett tunt lager olivolja och strö flingsaltet över.
Placera plåten mitt i ugnen och grädda i 250 grader i 10 minuter.
Ta ut plåten och låt kreationen svalna en aning. Skär den sedan i 2-3 centimeter breda bitar och servera dem gärna medan de fortfarande är ljumma.