Skär inte torskryggen i för små bitar för då faller den sönder fullständigt.
Måltid: Huvudrätt
Kök: Fusion
Servings: 2port
Total tillagningstid 15 minuterminuter
Ingredienser
4sttorskryggtinad
400gkokosmjölk
2dliMat Fraiche
1mskrapsolja
1mskhummerfond
1pktsaffran
1krmcayennepeppar
Maizena redning
salt och peppar
Instruktioner
Dela fisken i lagom stora bitar, inte så små att de faller isär. Blanda rapsolja, imat fraiche och kokosmjölk i en kastrull och koka upp.
Tillsätt saffran, fond och cayennepeppar. Smaka av med lite salt och peppar.
Tillsätt fisken och låt sjuda under lock i 6-7 minuter. Du ser att den är färdig när den är vit och delar sig förskräckligt lätt om man petar för mycket.
Red av med lite maizena majsmjöl eller snabbredning och servera direkt.