Perfekt sommarmat, oavsett var du är. Lätt att laga, lätt att ta med.
Måltid: Huvudrätt
Kök: Italien
Servings: 4portioner
Total tillagningstid 20 minuterminuter
Ingredienser
200gpastafusilli
1burktonfiskà 175g
1ströd lök
8stkörsbärstomater
1dmgurka
1stavokado
3stäggkokta
0,5krukasallad
Dressing
1dliMatfraicheeller créme fraiche
1krukadill
1ströd lök
1mskcitronsaft
1tskcitronpeppar
salt och svartpeppar
Instruktioner
Hacka gurkan och löken. Dela äggen, avokadon och tomaterna. Riv salladen. Klipp ner lite av dillen som egentligen ska vara i dressingen, eller spara några kvistar till garnering om du vill. Lägg allt i en salladsskål.
Blanda ingredienserna till dressingen i en annan skål.
Koka pastan al dente. Skölj den i kallvatten. Blanda den kalla pastan med dressingen.
Blanda ner pastan i salladsskålen och fördela tonfisken över. Vänd runt hastigt och servera.