Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Isterbandspytt
Lammhults isterband är de klart godaste eftersom de görs som de gjordes förr.
Måltid:
Huvudrätt
Kök:
Sverige
Servings:
4
portioner
Total tillagningstid
30
minuter
minuter
Ingredienser
4
st
isterband
Ellos i Lammhults isterband ska det vara
600
g
potatis
1
st
gul lök
50
g
smör
1
msk
HP-sås
salt & svartpeppar
Instruktioner
Sätt ugnen på 150°C.
Skär isterbanden i två cm tjocka skivor; lägg dem på en plåt och ställ in mitt i ugnen ca 10 minuter.
Tärna potatisen och grovhacka löken. Råstek potatisen och löken i smöret. Smaksätt med HP-sås, salt och svartpeppar.
Vänd ner isterbandsslantarna i stekpannan, fräs hastigt och servera pytten nystekt med stekt ägg.