Rödbetsgroddarna kan innehålla ganska stora, hårda frön som man helst bör peta bort innan.
Måltid: Huvudrätt
Kök: USA
Servings: 2portioner
Total tillagningstid 10 minuterminuter
Ingredienser
2sttunnbröd
1påsesenapskål
2stvårlökar
1stmozzarellaost
8stkörsbärstomater
4skivorskinkaextrarökt
1askOatly På mackan
1askrödbetsgroddar
Instruktioner
Lägg ut ett ark folie på skärbrädan och lägg tunnbrödet ovanpå, så att en liten del sticket ut. Den utstickande delen är det som du ska äta ifrån senare.
Bred på ett lager På mackan och lägg ett lager babyspenat ovanpå. Hacka vårlöken och lägg ovanpå senapskålen. Peta bort de största fröna från rödbetsgroddarna innan du lägger dem på babyspenaten.
Lägg på den rökta skinkan. Dela tomaterna och skiva mozzarellan och lägg ut på rullen. Försök lämna kanterna någorlunda fria så du kan rulla ihop brödet till en wrap.
Använd folien som stöd för att vika in botten och rulla ihop kanterna om fyllningen.