Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bönsoppa med getost
Om man väljer getost eller fetaost är en fråga om tycke och smak.
Måltid:
Huvudrätt, Soppa
Kök:
Fusion
Servings:
2
portioner
Total tillagningstid
20
minuter
minuter
Ingredienser
240
g
borlottibönor
avrunnen vikt
7
dl
buljong
0,5
st
paprika
i bitar
0,5
st
gul lök
grovhackad
1
tsk
koriander
1
tsk
paprikapulver
1,5
tsk
spiskummin
1
msk
olivolja
1
msk
balsamvinäger
50
g
getost
basilika
Instruktioner
Hacka löken och paprikan grovt. Lägg i alla ingredienser i SoupMakern.
Välj programmet för soppa med bitar i, det tar 20 minuter.
Smula ner getost eller fetaost i soppan och strö några nypor basilika över alltihop strax före servering.
Servera med ett grovt bröd.