Parmesantäckt torsk

En lättlagad ugnsrätt som går snabbt och lätt att göra.
Måltid: Huvudrätt
Kök: Okänt
Portioner: 2 portioner
Total tillagningstid 30 minuter

Ingredienser

  • 400 g torsk
  • 4 dl crème fraiche
  • 75 g ost Parmesan
  • 1 st tomat

Instruktioner

  • Riv parmenasosten antingen på rivjärn eller med mandelkvarnen.
  • Smörj en inte allt för stor form och placera ut torsken i bitar. Lägg en skiva tomat på varje fiskbit.
  • Blanda osten och crème fraiche. Fördela blandningen jämt över fisken.
  • Tillaga mitt i ugnen på 225 grader värme i 25-30 minuter, eller tills fisken är klar. Vakta lite när det närmar sig klart, osten mörknar ganska snabbt på slutet.
  • Servera med kokt potatis, broccoli och färsk paprika.