Blanda smör, strösocker, salt, vetemjöl och saffran i bakmaskinens tråg.
Värm mjölken till 37°C. Smula ner jästen i mjölken under omrörning. När jästen har löst upp sig, häll ner mjölk och jästblandningen i bakmaskinens tråg.
Starta bakmaskinen med inställningen "deg" eller motsvarande, så att ingenting gräddas utan maskinen enbart tar hand om knådning och jäsning.
När bakmaskinen är färdig, stjälp ut degen på ett lätt mjölat bakbord. Dela degen i två lika stora bitar, dela dessa i två lika stora bitar, och så vidare. Fortsätt tills du har sexton lika stora bitar.
Använd handflatorna för att rulla degbitarna tills de är runda degklot. Placera de blivande bullarna på en plåt och låt jäsa under bak-/kökshandduk i cirka 40 minuter.
Värm ugnen till 225°C. Pensla bullarna, dekorera med strö- eller pärlsocker, och grädda bullarna mitt i ugnen i 5-10 minuter.