Mjukost, Kavli Strong SrirachaEfter tycke och smak
Instruktioner
Blanda allt utom osten till en smet. Lägg ut smeten på ett bakplåtspapper. Använd ett annat papper för att platta ut smeten till en platta.
Lägg ut osten, så mycket du vill ha, på köttfärsplattan.
Vik in kanterna först, annars rinner ostfyllningen ut när den blir varm.
Rulla ihop köttfärslimpan och använd pappret för att klämma ihop den, så att inte osten pyser ut när det blir hett.
Vänd på köttfärslimpan och kontrollera undersidan också.
Lägg köttfärslimpan i en rund form som passar i din Airfryer.
Lägg i formen i din Airfryer. Du behöver inte förvärma den.
Sätt din Airfryer på 180°C i 25 minuter. Den ska ha fått fin färg och ska inte vara mjuk och svampig när du trycker på den. Är du osäker, kör 5 minuter till.
Låt den vila någon minut innan du skär upp den. Servera med kokt potatis, en enkel brunsås och lingonsylt.