Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Blåbärs- och Mangopannacotta
Måltid:
Efterrätt
Kök:
Italien
Servings:
6
port
Total tillagningstid
4
timmar
timmar
30
minuter
minuter
Ingredienser
Mangopannacotta
4
dl
grädde
0,5
dl
socker
250
g
mango
fryst, tinad
1,5
msk
citronsaft
3
st
gelatinblad
Blåbärspannacotta
2
dl
grädde
0,5
dl
socker
2
dl
blåbär
frysta tinade
2
st
gelatinblad
Instruktioner
Mangopannacotta
Lägg gelatinblad i vatten 5 min.
Koka upp grädde och socker, ta av från värmen. Rör ner gelatinbladen.
Lägg i mangobitarna och citronsaften. Stavmixa slätt.
Häll upp i glas och låt stå svalt i minst 2 timmar.
Blåbärspannacotta
Lägg gelatinblad i vatten 5 min.
Koka upp grädde och socker, ta av från värmen. Rör ner gelatinbladen.
Lägg i blåbären och citronsaften. Stavmixa slätt.
Häll upp i samma glas, försiktigt och låt stå svalt i ytterligare 2 timmar.
Garnera med blåbär och mango.