Den här maträtten vinner på att man är modig med kryddkaren och inte fegar för mycket. Ingefära, gurkmeja och chili är viktiga för att det ska bli så indiskt som namnet antyder att det är.
Måltid: Huvudrätt
Kök: Indien
Servings: 4portioner
Calories: 361kcal
Total tillagningstid 15 minuterminuter
Ingredienser
4stkycklingbröst
5dlcrème fraiche
3mskolivoljaextra virgin
2tskcurrypasta
1mskcurry
1tskingefäramalen
1mskgurkmeja
1krmchilipeppar
Instruktioner
Putsa, tärna och förbered kycklingbrösten.
Hetta upp olivoljan, lägg i currypastan och alla kryddor och fräs dem kort.
Lägg i kycklingbrösten. Fräs på ganska hög temperatur tills bitarna börjat få färg runt om. Rör om hela tiden.
Häll i crème fraiche och vrid ner temperaturen. Låt småputtra tills riset är klart, minst 10 minuter dock.