Ädelost och broccoli är en svårslagen kombination.
Måltid: Huvudrätt
Kök: Italien
Servings: 4portioner
Total tillagningstid 15 minuterminuter
Ingredienser
400gpastatricolore
3dlmjölk
2dlgrädde
125gädelost
500gBroccoli
1,5mskgrönsaksfond
Instruktioner
Koka upp pastavattnet i pastakastrullen och värm upp grädde och mjölk i en annan kastrull. Smula ner ädelosten i gräddmjölken och låt den smälta till en ostsås.
Tina broccolin och häll av den. Spara några buketter till garneringen. Dela stora buketter. Lägg pastan i pastavattnet och broccolin i ostsåsen.
Koka pastan och häll av den. Häll tillbaka pastan i pastakastrullen. Om ostsåsen är för tunn kan du reda av den med lite maizena.
Häll ostsåsen över pastan och rör om ordentligt. Garnera med lite broccolibuketter. Servera genast.