Hetta upp olivoljan i en stekpanna och stek köttfärsen. Blanda ner påsen med tacokrydda och mjölken och låt det puttra ett par minuter så att kryddorna blandar sig väl med färsen, men låt det inte puttra torrt eftersom vi behöver såsen. På de flesta kryddpåsar står det att det ska blandas med vatten, men strunta i det och använd mjölk i stället - det blir krämigare och mer smakrikt.
Skapa zucchinin och skär bort ändarna så att du bara har det vita köttet. Använd en osthyvel och dra den längs med zucchinin så att du får långa breda "strips". Använd dessa för att klä formens botten och sidor, på så sätt behöver du inte smöra formen.
Använd en hålslev för att täcka botten med hälften av den stekta färsen, och lägg ut ett lager färskpastaplattor ovanpå.
Finhacka paprikorna och fördela det på pastaplattorna i formen. Häll av majskornen och gör likadant med dessa. Skiva löken i tunna skivor och lägg dem på resten av grönsakerna. Skär så tunna skivor du kan, använd gärna en mandolin för att får dem riktigt tunna. Lägg ut ett lager pastaplattor ovanpå grönsakerna.
Häll ut resten av färsen i formen och fördela den jämnt. Strö över den rivna osten, lägg ut några klickar salsa både för smak och som dekoration.
Grädda i ugnen i 175 grader i 30 minuter.
Servera gärna med jalapeño och klyftor av avokado på tallriken, och varför inte en ljus öl att dricka.