Frasiga men samtidigt lite kladdiga och mycket smakrika.
Måltid: Fikabröd
Kök: Sverige
Servings: 8portioner
Total tillagningstid 30 minuterminuter
Ingredienser
2stsmördegsplattor10x20 centimeter
10srAfter Eight
1stägg
florsocker
Instruktioner
Kavla ut smördegsplattorna så att de blir tunna.
Placera den ena smördegsplattan på en smörpappersförsedd bakplåt.
Placera ut chokladbitarna tätt bredvid varandra på plattan.
Placera smördegsplatta nummer två över chokladbitarna och vik upp kanterna för att i största mån undvika chokladläckage. Kavla med lätt tryck på ovansidan för att trycka ihop montaget.
Vispa ägget lätt och pensla ovansidan ordentligt.
Grädda mitt i ugnen på 200 grader i cirka 12 minuter.
Ta ut ur ugnen och låt svalna. Förvara gärna i kylskåpet till servering. Då skär du upp bakverket i lagom stora rutor och pudrar med florsocker.