Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Snabbcurry
En snabblagad kycklingrätt som blandar svenska och indiska smaker.
Måltid:
Huvudrätt
Kök:
Fusion
Servings:
2
port
Total tillagningstid
15
minuter
minuter
Ingredienser
2
st
kycklingbröst
4
dl
matlagningsgrädde
oatly
450
g
grönsaksblandning
1 påse frysta grönskaer
2
msk
rapsolja
1
msk
kycklingfond
2
msk
currypasta
1
tsk
curry
maizena
salt och peppar
Instruktioner
Tina kycklingbrösten så mycket att de går att pusta och tärna. Sätt på riset medan kycklingen tinar.
Putsa, tärna och bryn kycklingbrösten i rapsoljan. Tillsätt matlagningsgrädden, currypastan, curry, fond och eventuellt lite salt och peppar.
Blanda i grönsakerna. Rör om och låt matlagningsgrädden koka upp igen. Låt sjuda tills alla grönsakerna är genomvarma.
Red av med maizena, följ anvisningarna på förpackningen, och servera direkt.