Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Tomatsallad med feta och basilika
Det är inte jättenoga, måtta med ögonmåttet så blir det bra.
Måltid:
Tillbehör
Kök:
Okänt
Servings:
4
portioner
Total tillagningstid
10
minuter
minuter
Ingredienser
1
ask
cocktailtomater
1
st
snackspaprika
söt
1
st
silverlök
1
ask
fetaost
färdigtärnad
1
knippe
mynta
1
knippe
basilika
dressing
2
dl
olivolja
1
dl
balsamvinäger
Instruktioner
Skölj och dela tomaterna och paprikan. Lägg upp på ett fat.
Ringla över balsamvinäger och olivolja.
Finhacka mynta och basilika och strö över tomaterna.
Lägg på fetaost, så mycket du tycker verkar lagom.
Skala och skiva silverlöken tunt, gärna med mandolin, och lägg på salladen.
Servera som tillbehör till kött, fisk eller fågel.