Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Torskrygg med bacon och svamp
En bit torskrygg är svår att misslyckas med!
Måltid:
Huvudrätt
Kök:
Okänt
Servings:
3
portioner
Total tillagningstid
30
minuter
minuter
Ingredienser
3
bitar
torskrygg
1
pkt
bacon
2
dl
Oatly Imat
matlagdningsbas
2
dl
Oatly Fraiche
1
dl
ost
parmesan, riven
250
g
champinjoner
1
st
gul lök
1
msk
dijonsenap
1
msk
kantarellfond
smör
till stekningen
salt och svartpeppar
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°C. Riv osten. Blanda Oatly fraiche, Oatly Imat, fond och dijonsenap.
Skölj och dela svampen. Hacka bacon och lök. Fräs i smöret tills baconet är helt genomstekt och svampen och löken börjar få färg.
Lägg torskryggarna i en ugnsfast form. Blanda ner svamp- och baconfräset i oatlyblandningen och rör om ordentligt. Smaka av med salt och peppar.
Häll blandningen över fisken. Strö över osten. Gratinera i ugnen i 25-30 minuter, prova med provsticka när fisken är klar.
Servera till kokt potatis.